Репортерът на „Преди обед“ (bTV) Камен Лисички посети Стоян Спасов в неговия дом в село Бъта. Ето какво сподели победителят във "Фермата":

Три години след предаването хората още ме познават, още се снимат с мен. Все едно се е появил Майк Тайсън или Бен Джонсън. Такава топлина от хората! Не съм вярвал, че ще ми се случи.

С наградата първо исках да направя фитнеса по-голям, но нещата не станаха и реших да инвестирам в дом – да остане нещо за децата ми. Едно жилище в Пловдив купихме.

И ние като всички селяни духнахме от селото и отидохме в зверилника. На децата много им харесва. Училището е само на две минути. А тук, в селото, ставаха в 6, хващаха автобуса за Панагюрище, там дремеха до 8 часа...

Малкия го обличахме миналата година с кукерски костюм, но вика „Тук ми боде, там ми боде“. Докато голямата е на 12-13 години и не е претенциозна. Облича костюмите с голямо удоволствие.

Аз съм по сладкото. И луканка обичам, но между двете бих избрал сладкото.

Не искам да ходя в чужбина на гурбет. Кумът онзи ден пак ми предлага да ходя в Германия. Тук ще се мре! И тук се изкарват пари. Не са милиони, но живея. 

Вижте целия разговор със Стоян Спасов тук: