Благодарение на сериала „Сексът и градът“, измислената героиня Кари Брадшоу се превърна в модел за подражание на милиони необвързани жени по целия свят и завинаги затвърди коктейла „Космополитън“ като един от най-предпочитаните от дамите.

Какво става обаче когато пандемията наложи на свободно момиче като Кари да стои затворено вкъщи, да не може да се среща с мъже и да не може да излиза на женски вечери с приятелките си? Звездата от сериала Сара Джесика Паркър има отговор на този въпрос.

Снимка: Getty Images

В интервю за списание „Ентъртейнмънт Уикли“ актрисата изобщо не се поколеба да посочи какво е хобито, на което ще се отдаде карантинираната Кари Брадшоу – да готви.

Снимка: Getty Images

Почитателите на сериала ще се изненадат, защото трудно бихме могли да свържем космополитната Кари с домакинската работа. Все пак домашната фурна служи само за да прибираш в нея дрехите, които не се побират в малкия ти нюйоркски апартамент.

„Щеше да започне“, без колебание заяви Сара Джесика Паркър. „И би ми било много интересно да го видя. Ще ми е интересно да разбера кои от тях ще ходят до хранителния магазин, ще си слагат ли маски, кого ще срещнат там. Любопитно ми е кои от тях ще приемат пандемията сериозно.“

Снимка: Getty Images

За своята героиня тя няма съмнения: „За Кари и за Тузара приемат ситуацията много сериозно. Не знам обаче как би се държала, ако не беше обвързана. Ще ми се да мисля, че ще се справи добре и ще поддържа постоянна връзка с любимите си хора.“

„Сексът и градът“ се излъчваше между 1998 г. и 2004 г. и остава един от най-популярните сериали на HBO и до днес. Успехът му вдъхнови два пълнометражни филма с познатите персонажи.