Всички ние негодуваме, когато ни се наложи да пътуваме с градския транспорт, но може би просто трябва да погледнем света като деца. Това е изводът, който можем да си извадим от последния пост на актрисата Мона Гочев, посветен на сина ѝ.

„Днес Никола избра програмата за деня“, написа тя. „Разходка с метрото, трамвай, сладолед и люлки. Какво му трябва на едно дете?“

Изглежда за да отпразнува Деня на независимостта, малкият Никола е избрал да се повози на метрото, а след това е качил родителите си на трамвая, както свидетелстват снимките.

Накрая пътешествието е завършило в сладкарница, където момчето се е почерпило със сладолед, въпреки че денят не беше от най-топлите. Ако обаче ще гледаме на света като деца, вероятно няма ден, който да е толкова студен, че да не става за сладолед.

Хубаво е, че Никола се възползва максимално, докато майка му може да му отдаде цялото си внимание, защото скоро вече няма да е единствено дете. Мона Гочев е бременна и след около четири месеца се очаква да стане майка за втори път.