Двете жени са от Западна Австралия, а освен че са напълно еднакви, те имат и един и същ партньор в живота. Анна и Луси де Синке се определят като двете най-идентични близначки и двете заедно решават да променят външния си вид с помощта на пластичната хирургия и отново си остават идентични. Те показват гордо своя нов външен вид в социалните мрежи и разкриват, че операциите им струват 195 000 паунда. Тяхната история е поредната, която ни разказва за тези, които са известни с това, че са известни. Още едни сестри, които набират популярност и са решени да си я споделят (другите не споделят мъжете си, но хубавото е, че още могат да ни изненадат).  

Момичетата заявяват пред австралийските медии, че са се срамували от предишния си външен вид. Дори твърдят, че са били тормозени в социалните мрежи заради него и по-специално за погледа и устните си, които потребителите определяли като рибешки. Те са изтрили всички свои стари снимки - явно е, че не желаят дори да поглеждат към миналото си. 

"Колкото по-популярни сме, толкова повече ни коментират. Вече сме наричани по всякакъв начин - от пластмасовите кукли Барби до рибешките устни и погледи. Най-много искахме да уголемим устните си. Търсехме точно този ефект, но сега осъзнаваме, че са твърде големи", коментират те пред британската медия "The Sun". 

Под въпрос е дали Барби би се съгласила с потребителите, но се радваме, че двете сестри са взели подобно решение за устните си, защото в нашето детство куклите не бяха с филъри. 

Двете спират да рисуват ултра-тънките си вежди и да инжектират устните си с филъри (радваме се, че са решили да спрат с поне някои от своите "подобрения"). Сега удължават косата си и уголемяват миглите си, но са престанали да използват филърите и инжекциите. Според тях майка им и споделеното им гадже Бен Бърн харесват новия им външен вид.

"Няма повече инжекции за нас. Ние никога няма да използваме ботокс - научихме се от грешките си. Сега сме по-уверени и щастливо гледаме хората в очите", споделят те отново пред британската медия.

Нека просто вметнем, че въпреки всичко казано от тях до тук, 33-годишните близначки не спират да публикуват в общия си профил някои процедури за разкрасяване, на които се подлагат (за радост на тялото им, наистина не залагат на повече операции и инжекции). 

По-рано тази година те са си направили 14 операции за 14 дни, включващи премахване на бенки, лазерни интервенции, филъри в устните, татуиране по тялото и татуиране на веждите. Двуседмичните преживявания започват, след като Анна забелязва, че Луси има бенки на гърба си, които "се нуждаят от отстраняване".

"Достигаме до момента, в който търсим недостатъци помежду си. При първия знак, че нещо не ни харесва, правим промени, защото искаме да имаме порцеланова кожа", признават те пред женското списание "Women's Day".

Близначките стават известни по света още през 2014 година, след като обявяват, че си споделят Бен. Те са заедно с него в продължение на пет години и двете заявяват във видеоклип, че искат да се омъжат за един и същ мъж и той се казва Бен. Същият този Бен признава пред женското списание, че за първи път има две приятелки и му е трудно, но е щастлив. 

Пожелаваме успех на тази странна за нас двойка и се радваме, че двете момичета са сбъднали вечната мечта на поне един мачо. А на вас оставяме за вдъхновение едно тяхно видео интервю за "The Feed", в което разказват какво е да споделяш един мъж със сестра си.