Най-обсъжданата двойка на червения килим на наградите "Грами" тази година безспорно бяха Лана Дел Рей и новото й гадже – секси ченгето Шон Ларкин.

Дел Рей и Ларкин се появиха за първи път заедно на червения килим само ден преди това на гала вечерта преди официалната церемония на наградите "Грами", но на следващата вечер все вече всички погледи бяха вперени в тях.

Снимка: Getty Images

Поп звездата и полицаят официално потвърдиха връзката си в Инстаграм през декември миналата година - след месеци на спекулации около отношенията им.

Вечерният тоалет на Лана Дел Рей е бил избор в последната минута, споделя изпълнителката в интервю пред ET: "Имах друга рокля, но с гаджето ми влязохме в мола, за да му купим колан. Тогава видях тази рокля, която толкова ми хареса. Така че това беше рокля, която купих в последния момент. Но я обожавам!"

Снимка: Getty Images

Точно така, правилно чухте - Лана Дел Рей си е купила в мола вечерната рокля за най-голямото музикално събитие на годината. 

Лана Дел Рей беше номиниран за две от четирите големи категории на наградите "Грами" 2020 – най-добър албум на годината за "Norman F*cking Rockwell" и най-добра песен на годината за едноименното парче от албума.

Въпреки че досега е номинирана четири пъти за "Грами", Лана Дел Рей все още не е отнесла "златно грамофонче" вкъщи.

Вижте снимки на двойката от червения килим на "Грами" 2020 в галерията по-горе, както и още звездни визии от официалната церемония по връчване на наградите: