Днес православните християни празнуват Великден - един от най-светлите празници. Много българските звезди решиха да споделят в социалните мрежи как празнуват Възкресение Христово - с боядисани яйца, козунаци, отрупани трапези и в компанията на най-скъпите хора. Вижте снимките в Инстаграм по-долу.

"Христос Воскресе! Желаем Ви здраве и любов!", написа актрисата Радина Кърджилова към снимката с Деян Донков и детето им, която сподели в Инстаграм.

"Въпреки, че тази година не успях да съм във Велико Търново със семейството ми за Великден, това не пречи дома ни тук в София, да е пълем със светлина и топлина, да мирише на домашен козунак и щастие. Благодарна съм за всичко, което имам тук и сега. Бъдете здрави и благословени, приятели! Христос Воскресе!", написа певицата Михаела Филева и треньор в "Гласът на България" в социалната мрежа.

"Христос Воскресе! Да се молим за мир и да изпитваме Любов", написа моделът и актриса Диляна Попова към снимка със сина си в Инстаграм.

 

 

"Христос Воскресе! Вярата ни никога няма да свърши!", написа певецът Орлин Павлов в профила си.

 

 

"Христос Воскресе! Нека вярата ни крепи занапред. Вярата в Бог и в нас самите", написа моделът Ромина Андонова, Мис България 2010.

 

"Приятели, семейство Батинкови, Ви пожелаваме: Светли празници! Бъдете здрави и щастливи! Тази година, ние собственоръчно, за първи път в живота си, месихме козунаци! Направихме два вида: традиционни козунаци на плитка, със сурови ядки и сушени плодове и модерни козуначени мъфини, със сладко от вишни и смокини! Много се гордея с резултата, получиха се изключително вкусни! А също така, както всяка година, боядисахме 60 цветни, шарени, пъстри яйца! Best Batinkov се включи активно и доста се забавлява, беше истински заинтригуван от целия процес! Ние, тримата Батинкови, ви желаем още: любов, сплотеност, топлина и светлина в домовете ви, в семейството ви и сърцата ви, да сте усмихнати, благодарни и благословени!", написа Антония Петрова-Батинкова, Мис България 2009.