Изключително сериозни и притеснителни обвинения отправи сестрата на известния телевизионен водещ Адам Савидж. 51-годишната жена, която е родна сестра на Савидж, твърди, че брат ѝ, който е почти две години по-голям от нея, я е изнасилвал редовно, когато е била на възраст между 7 и 10 години.

Пачиана, която е социален работник в САЩ, е завела дело срещу брат си заради ефекта, който действията му са имали. Тя също така управлява уебсайт за помощ на жени, пострадали при сексуално насилие. Жената твърди, че действията на брат ѝ са ѝ причинили периоди на депресия и постоянна нервност. Тя е завела делото в Ню Йорк, където няма давност за сексуалните престъпления, извършени срещу дете.

Водещият Адам Савидж, известен с предаването си “Ловци на митове”, отрича да има дори зрънце истина в думите на сестра му:

Макар че се надявам сестра ми да получи помощта, която ще ѝ даде мир, мисля, че това трябва да свърши. В продължение на много години тя атакуваше мен и семейството ми пред всеки, който беше готов да я изслуша.

Думите за водещия бяха подкрепени и от майката на двамата. Тя написа:

Тъжно ми е, че трябва да кажа това, но дъщеря ми има сериозни психически проблеми. Ужасно е, че кара Адам и цялото ни семейство да минем през това. Адам е добър човек и го подкрепям напълно.