Продуцентът на "Фермата" Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева вече са си вкъщи, след прекарано болнично лечение заради COVID-19. 

"Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди" - сподели Ирина в Инстаграма си. 

Тя изрази благодарността си към лекарите в софийската болница, в която са били приети.

Съпругата на продуцента на "Фермата" разказа, че санитари, сестра и асистенти не само са се грижели за тях, но са им разказвали за разходките сред природата, италианското кино и футбола в България. Тези топли думи Ирина намира за също толкова въздействащи върху здравето, както и традиционното лечение. 

"От името на Иван, от мое име и от това на децата ни (които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!
2. Животът е колело и вярвям, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви.
3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ."

Вече в дома си, Ирина и Иван продължават да се борят с постковид симптоми. 

Тя помоли последователите си в Инстаграм за съвети за възстановяване като добавки, медитация, литература и музика.

В здравословен план тя се подобрява и бавно се завръща към старите си навици.

"Всеки ден правя по една “мини стъпка”, заради която да не оставам на същото място “от вчера” - разказа за възстановяването си тя. 

Една от тези стъпки е била да пие кафе.

Кулинарката твърдо е решила да изтрие ковида от биографията си. Лошите спомени от боледуването се заканва да замени с хубави такива от месене на козунаци, което предстои.