Илиана Раева се е преборила с COVID-19 - заболяването, причинявано от новия коронавирус, споделя самата тя във Фейсбук профила си.

"След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми, ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко...", споделя Раева.

"В такъв момент подкрепата е толкова е важна... Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството, бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени. Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата", допълва тя.

"Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми, бебето...", споделя още Раева.

"Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните! Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов. Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си! Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите! Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!", казва тя.