Новата стара тайна за тренировките, на които се е посветила вечната любимка на Америка - Дженифър Анистън, представлява нещо като традиционната йога, но с допълнение от значителен брой тонизиращи упражнения.

Специално за новия си филм „We’re the Millers” („Семейство Милър”), където Джен е в ролята на стриптизьорка, звездата от „Приятели” искала да изглежда перфектно за екзотичните сцени. За целта тя се подготвяла заедно с личната си инструкторка Манди Ингбър.

Дженифър с инструкторката си Манди Ингбър
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ако искате да постигнете изваяните форми на актрисата, изберете „йогалософията”.

Новата методика за горене на мазнини, въведена от дългогодишната приятелка и лична йога треньорка на Анистън – Манди, увеличава темпото на иначе спокойната гимнастика, с кардио, тонизиращи упражнения и други условия и рецепти, които остават в тайна, пазена в книгата на Манди, която дава рецептата за 28-дневно пълно преобразяване на духа и тялото.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В платинено руса перука и дантелено бельо, Дженифър оставя съвсем малко свобода на въображението в пикантните сцени от поредната си комедия. Затова преди снимките, 44-годишната актриса казва, че практикувала „йогалософията” три пъти седмично. Освен това, тя отдавна е развила отношение към здравословния начин на хранене и лайфстайл като цяло, затова и не се налага тренировките й да са супер интензивни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Позитивно е посланието, когато обичаш тялото си, бидейки във форма, а не когато се пребиваш от работа в залата, за да постигнеш нещо.” – обяснява сексапилната Джен.

Всъщност същата „йогалософия” изповядват и Кейт Бекинсейл, Хелън Хънт и Брук Шийлдс.

А 5 основни правила на тази фитнес философия, които спазват са:

1.Обичай тялото си
2.Поставяй си краткосрочни цели
3.Взимай здравословните решения
4.Визуализирай най-добрата си форма
5.Давай и получавай подкрепа

 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos