Актрисата от „Стъклен дом” и „Фамилията” посещава редовно уроци по танци на пилон вече четвърти месец. Освен, че Яна Маринова поддържа прекрасно хармоничното си тяло с натоварващите всички мускулни групи упражнения, по-конкретният повод е, че тя ще участва в нов филм. Лентата се казва „Живи легенди” на Ники Илиев. Там Яна играе малка роля, но за сметка на това доста предизвикателна и изискваща специална подготовка – танцьорка в стриптийзбар. След като актрисата е посетила точно 32 пъти школата по танци на пилон, казва:

„Чувстваш се невероятно женствена и секси след всяка тренировка. За малкото месеци, в които се занимавам с танци на пилон, чувствам, че тялото ми е станало по-хармонично, защото се напрягат всички мускулни групи”.

Яна е категорична, че ще продължава да се занимава с танците, защото е открила изключителна тръпка в тях. Наскоро правили първите снимки за филма в стриптийз клуб и целият снимачен екип бил във възторг от Яна, след като тя демонстрирала какво е научила през тези 4 месеца.