Рождените дни на майката и брата на актрисата Катерина Евро я развълнуваха и провокираха да сподели черно-бяла снимка от детството си. На нея тя е на плажа, заедно с двамата си, вече починали, близки хора.

"С мама и Пепи. И двамата ги няма вече.... Вчера мама имаше рожден ден, днес милото ми братче.
Липсвате ми!", написа актрисата.

В биографичната си книга "Катерина Евро и още нещо" тя споделя, че майка й Йорданка е имала дарба да предсказва бъдещето. Затова тя от малка е знаела, че ще стане актриса, в кого ще се влюби, какво дете ще роди...

Заради  политическите събития в миналото, Екатерина, малкият й брат и майка им заминават за София, а бащата - Илия Евро, остава в албанския град Корча. Последният път, когато актрисата го вижда, е, когато е на 5 годинки. Той става учител по музика и умира на 48 години. Доста по-късно Катето Евро се връща в Корча, за да потърси роднините си, както и да научи повече за баща си.

По повод 37-ия рожден ден на Александър Кадиев, актрисата сподели и снимка, на която е с баща му - Георги Кадиев.

Когато Катето Евро плаче - съзите са много, но когато се забавлява е от сърце. Актрисата е известна с позитивния си поглед към живота, чувството за хумор и лудите забавления, които не спират около нея. Една от шегите им с нейния приятел поетът Добромир Банев скоро бе, че дори авокадото за трапезата им е от градината.

"Ехааа... А, сиренето от кравата на Катето ли е, или от овцете на Добри?", пошегува се в коментар актьорът Камен Воденичаров.