Някои изплуваха на повърхността на лицемерието и натиска, други потънаха на дъното на собственото си самолюбие.

Години по-късно - какво се случи с едни от най-известните живи същества на планетата…

Бритни Спиърс

Някои казваха, че Бритни е най-голямата тийн сензация от времето на Jackson 5, когато изгря звездата на Краля на попа.

Песните, гласът, танците и визията предизвикваха истерия у малки и големи. И макар критиците да й предричаха мимолетна слава, не можеха да отрекат феноменалния й успех.

Сладката, секси и миловидна музикална кукла се превърна в това… Изтощена, раздразнена, психически нестабилна, шофираща в нетрезво състояние, прекарваща по-голямата част от живота си под контрола на баща си, асистентите си или санитарите в рехабилитационните центрове…


Майка на две прекрасни деца, които от мънички станаха част от мелодраматичния сериал, наречен „Животът на Бритни Спиърс”.

Кристина Агилера

Вечната конкуренция на Бритни! Появяват се по едно и също време и музикалната бизнес машина ги поставя на два воюващи фронта за популярност и разбиващи хитове.

Помним Кристина като леко грозновато духче от бутилка с уникален глас.

Години по-късно виждаме Агилера обградена от ореола на световната си популярност, доказала себе си като необикновено талантлива певица, опасно секси поп икона и добра съпруга и майка.

Ейми Уайнхаус

През 2003г. Ейми Уайнхаус завършва театрално училище и се дипломира в престижното BRIT School.

Издава първия си албум през 2003 („Frank“), но той постига успехи само във Великобритания.

През 2007г. животът и кариерата на Ейми поемат в коренно различна посока – печели 5 награди "Грами" за албума си „Back to Black“, става световно известна икона на соул музиката. Начинът й на обличане, множеството татуировки, очната линия и огромната перука стават запазената Ейми марка.

Но „отношенията” й с алкохола и наркотиците стават опасни близки. За щастие в момента Уайнхаус се е кротнала и подготвя своя трети студиен албум. Освен това има нов приятел, който, поне на пръв поглед, няма нищо общо с досегашните й изгори, някои от които стоят на топло в затвора.

Good girls gone bad - от англ. Добри момичета стават лоши (бел. ред.)