Гимнастичката Катрин Тасевска сподели трогателни думи към починалия от COVID-19 бивш борец Николай Щерев. Двамата бяха сгодени, но се разделиха в началото на годината.

"Няма думи, които да опишат, колко много боли...
Знаете ли какво е да се отпуснеш в прегръдките на тази планина от сила? Знаете ли какво е прегръдка да ти е дом! Обятията му да са ти къща. Да те пази от вятър и студ, от всичко лошо да те пази... с ръцете си. Колко хубаво е да се отпуснеш и да си позволиш за малко да не си силна. Само за малко!", написа Катрин.

"Толкова голям и силен... Раздаваше душата и добротата си навсякъде...
Жаден да беше, първо на теб ще даде вода.
Измръзнал, теб ще завие първо с одеалото...
Така харизматичен...
Бохем...
Научи ме да грабя с шепи от живота, както ти го правеше!
А огънят от нашата любов погълна всички около нас. Обичаше ме дори когато не бях много, много за обичане... Обичаше ме повече от всичко...
Правеше ме по-смела! По-дръзка! По-жива...
Знаех,че и да падна, има кой да ме хване. Изпълваше цялото ми сърце с кураж преди състезание:
”Ти можеш!"
"С теб съм!"
“Ще успееш!”
“Батко Ники вярва в теб!”
Има едни такива мъже дето са силни на дела. Не казват какво ще направят. Правят го! Ти беше такъв! Беше най-големия мъжкар, който съм срещала! Такива мъже са изчезващ вид! Мъжкар в поведението си, мъжкар в мисленето си, по всяко едно отношение...към всекиго...към мен...
Ти не беше само мой приятел, не бе само сродна душа.
С теб разбрах, че дом не е място. Дом е чувство!
Благодаря на Бога, че пътищата ни все пак се засякоха тук на земята...
но знай...
Сродните души не се срещат на земята!
До скоро, Ники!
Твоя Кари!

Съболезнования към семейството!"

33-годишният бивш национал по борба беше заразен с COVID-19 и приет в болница в тежко състояние. Поради усложнения, е починал в нощта на 15.07.2020.

Припомняме, че Тасева и Щерев обявиха годежа си в края на 2018 година. Тогава гимнастичката се похвали с пръстен и прие новото като нов късмет за новата година. Двамата планираха сватба след Олимпиадата в Токио, която впоследствие беше отменена. Катрин Тасева обяви, че годежът е развален в "Шоуто на Николаос Цитиридис".  "Казвам го, за да няма спекулации по темата", заяви по време на участието си тя.