Кой ще стане победител в „Survivor: Скритият идол“? Отговорът ще стане ясен тази вечер (27 април) по време на големия финал на екстремното приключение от 20 ч. по bTV. За наградата от 150 000 лева ще се борят участниците, които минаха отвъд границите на възможностите си, преодоляха най-големите си страхове и стигнаха до последната права - спринтьорката Карин Околие, софтуерният инженер Ганка Статева и режисьорът Зоран Петровски.

След повече от два месеца сред суровата природа на Филипините, тримата демонстрираха физическа издръжливост, показаха стратегическо мислене, адаптираха се в непознатата, враждебна обстановка и надиграха конкурентите си. Победителят ще бъде избран след гласуване на журито, съставено от отпаднали участници от настоящия сезон на „Survivor“. При равни гласове, вотът няма да бъде повторен, а най-достойният за приза и титлата „Последният оцелял“ ще бъде определен от зрителите.   

Лекоатлетката Карин, софтуерният инженер Ганка и режисьорът Зоран влязоха в първата тройка след изтощителни игри за директна елиминация, които изискваха максимална мобилизация. В тях участниците успяха да обуздаят напрежението си, да канализират амбицията си и да действат хладнокръвно.

Първа до финала стигна Карин, след като по-бързо от всички се справи в изпитание за баланс. Втора с огърлицата на финалист се окичи Ганка, която преодоля серия от препятствия, първа подреди пъзел под формата на куб и за пореден път се отличи с логическо мислене. След епична, 3-часова битка под палещото слънце на Филипините срещу студентката Анелия Щерева, режисьорът Зоран демонстрира изключителна издръжливост и стана третият финалист в „Survivor“. Той посвети триумфа си на половинката си, актрисата Силвия Петкова.

Тази вечер само един от тримата участници ще осъществи мечтата си да спечели „Survivor: Скритият идол“. 15 минути преди началото на финала водещият на дигиталните епизоди на риалитито Ваня Джаферович ще се включи със стрийминг на официалната Facebook страница на предаването, за да покаже студиото и да представи финалистите и журито.

Кой е вашият фаворит в „Survivor: Скритият идол“?

А сега нека си припомним отново кои са тримата финалисти в екстремното риалити по bTV. >>>

Ганка, Зоран и Карин станаха тримата финалисти в „Survivor: Скритият идол“. Нека си припомним малко повече за участниците в екстремното риалити по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Ганка Статева

25 г.

село Дорково

Софтуерен инженер

„Разчитам на себе си, на късмета си и на женския си чар!“, казва Ганка.

Снимка: bTV Media Group

Карин Околие

27 г.

София

Професионален атлет, спринтьорка

„Аз съм дисциплинирана, усмихната, бърза!“, заявява Карин.

Снимка: bTV Media Group

Зоран Петровски

39 г.

Македония

Режисьор

„Не се определям като българин или македонец – усещам се като гражданин на света. От съперниците си бих скрил, че съм много умен, и ще трябва да се правя на тъп в началото, за да не ме набележат веднага. Ако трябва да се опиша с три думи – „Егаси готиният пич“!, казва Зоран.