Българската премиера на филма на това лято, който критиците и публиката очакват със затаен дъх, е на 16 август. „Имало едно време в Холивуд“ разказва история, случваща се през 60-те години на миналия век в Лос Анджелис. Бдителни фенове обаче вече забелязаха гаф в продукцията, режисирана от Куентин Тарантино.

Героят на Брад Пит – Клиф Буут, носи на ръката си златен часовник с кожена каишка, който се вижда на много от кадрите във филма от трейлъра. Проблемът с аксесоара е, че действието в лентата се развива през 1969 г., а към този момент конкретният модел часовник не е съществувал все още.

Снимка: Facebook

Той се появява през 70-те години на миналия век, а моделът е Citizen 8110A Automatic Bullhead, отбелязват от сайта wornandwound.com, който е специализиран в писането на материали, свързани с часовници. Аксесоарът, който носи Пит във филма, със сигурност е антика, но може да се намери сравнително лесно в eBay, като цената му варира около 400 долара.

Като изключим малкия гаф, който е съвсем очевиден от трейлъра на филма, можем да отбележим, че 55-годишният Брад все още изглежда секси без тениска (което се вижда отново от трейлъра). В коментари може да споделите ще гледате ли лентата и какво най-много ви вълнува в развитието на действието?

Снимка: Стопкадър от трейлъра на \"Имало едно време в Холивуд\"

Филмът е история за магията на киното и актьорските преживявания. Главните роли се изпълняват от Лео ди Каприо и Брад, но във филма участват и  Ал Пачино, Марго Роби, Дакота Фанинг и Бърт Рейнолдс.