29-годишният актьор Фреди Хаймор, когото зрителите в България познават най-добре от хитовия лекарски сериал „Добрият доктор“, се е оженил. Това потвърди самият той в шоуто на водещия Джими Кимъл.

Фреди сподели, че откакто носи венчалната си халка хората постоянно го питат дали е женен, затова е решил да разсее съмненията и да го обяви по телевизията.

„Няма да започна да скачам по дивана, за да покажа колко съм щастлив“, каза той, като визира начина, по който Том Круз обяви годежа си с Кейти Холмс през 2005 г. „Знам, че в Америка правите така. Но аз съм толкова щастлив, колкото британец може да е и съм женен за прекрасна жена. Така че, да, щастлив съм.“

Снимка: Getty Images

Той не пожелае да разкрие коя е съпругата му, но потвърди, че тя също е британка. Двамата все още се опитват да свикнат с „терминологията“ на брачния живот.

„Женен мъж“ ми звучи все едно съм стар, а „жена ми“, все едно я притежавам“, обясни той. „Ние не използваме тези изрази, а само сочим пръстените и все едно казваме – погледни, виж и си направи заключенията.“

Снимка: Getty Images

По-късно той сподели, че съпругата му все пак използва израза „мъжа ми“, но той не може да се накара да каже „жена ми“.

Фреди Хаймор изпълнява ролята на хирург аутист в изключително успешния медицински сериал “Добрият доктор”. Тази роля му носи номинация за наградата “Златен глобус”.