В света на шоубизнеса всичко се изпипва до последното несъвършенство, което притежават звездите, а професионалистите зад кадър се опитват да обработят дигитално. И докато миниатюрните мимически бръчки биват прикривани с фанатична прецизност, други по-важни неща биват пренебрегвани. Този път обаче феновете няма да простят, че любимата им водеща Опра Уинфри се появява с три рице, а актрисата от „Професия блондинка“ Рийз Уидърспуун се е сдобила с още един крак в последния брой на списание Vanity Fair. Очевидно преди отпечатване на изданието никой от редакционния екип не е забелязал тази важна подробност.

В специалното холивудско издание на списанието са включени още топ имена от световното кино като Том Ханкс, Робърт де Ниро, Никол Кидман, Джесика Частейн, Харисън Форд и др.

На снимката, на която Опра се е сдобила с още една ръка, позират Рийз Уидърспуун и Том Ханкс. Изглежда двете дами се забавляват с нещо, което е казал актьорът от „Зеленият път“.

Снимка: Vanity Fair

Втората грешка се появява на сходен кадър, на който присъства и Никол Кидман. Съвсем ясно се вижда как специалистите по фотообработка са забравили да махнат единия допълнителен крак на Рийз.

Снимка: Vanity Fair

Опра и Рийз обаче реагираха самоиронично в социалните мрежи, коментирайки създалата се ситуация около Фотошоп провала.

В Туитър актрисата написа: "Вече всички знаят, че имам три крака. Надявам се, че все още ме обичате каквато съм."

В отговор към Рийз, известната водеща написа: "Аз приемам твоя трети крак. Знам, че и ти приемаш моята трета ръка."

Забавните коментари от фенове и потребители в социалните мрежи също не закъсняха. Един от тях пише "Как Рийз Уидърспуун се справя с толкова много неща наведнъж??? Вероятно, защото има три крака."