Поли Недкова е ко-водеща в предаването „Преди обед“. В интервю тя се представя така: „Родом съм от Габрово, но пораснах във Варна, където учих испански език в гимназията и актьорство в две от големите театрални школи на града. В момента вече съм актриса във варненския Драматичен театър “Стоян Бъчваров”, влогър в Ютуб, ко-водещ в предаването „Преди обед“ по bTV и асистент преподавател по Сценична реч в НАТФИЗ. Свободното си време винаги запълвам с още нещичко за вършене, защото, за щастие, работя само неща, които наистина ми харесват.“ Ето какво разкрива тя за успеха си пред Dir.bg.

Снимки: личен архив

Каква е рецептата за кариерен успех на Поли Недкова?
Фокус. Хаха. Никакво мрънкане, целенасочена енергия и усвояване на всяка минута. И винаги положителен прочит на ситуацията.

Ако трябва да дефинирате Вашата кариера до момента с 3 думи, кои ще са те?
Отдаденост, желание и работа.

Случващото се и реализацията Ви към момента са огромен повод за лична и на близките Ви гордост. Какви съвети получавате именно от тях?
“Намери време да си почиваш”, “Прави само онова, което ти носи радост” и “Кот такоз, както казва една малка котка!”. И трите ги спазвам хаха.

А, какви са Вашите съвети към младите хора в страната? Ако зависеше от Вас, как бихте ги мотивирали да проведат стаж и да се развиват кариерно?
Може би най-големият ми съвет е да опитат от всичко, което наистина ги влече. Ама тях самите. Не какво семейството или средата изисква да пробват, а какво наистина ги вълнува. И като открият две-три неща, да положат усилие да ги изучат, да им дадат от себе си. После да ги смесят някак, за да създадат едно истински свое. Стажовете са перфектно място да се доближиш до сърцевината на онова, което те влече, да му разбереш механизмите.

Коя е добрата новина, която искате да прочетете един ден и се е случила с Вас и Вашето семейство?
Имам няколко идеи, но са толкова грамадни, че засега ще ги запазя за себе си :)