Кайли Дженър определено е име, което дълги ще чувате в публичното пространство. Тя е само на 22, но е постигнала толкова, колкото други хоре не могат за цял живот. Този път младата риалити звезда беше обявена за най-високоплатената знаменитост в годишния списък на списание „Форбс“ за най-печелившите звезди. Само преди няколко дни авторитетното издание посочи, че тя не е милиардер и е излъгала за богатството си, което автоматично й отне титлата на най-младия милиардер в света, спечелили парите си сам.

 След Дженър в топ 10 в списъка на „Форбс“ се нареждат нейният зет и съпруг на Ким Кардашиян Кание Уест, следван от спортистите Роджър Федерер, Кристиано Роналдо и Лионел Меси, актьорът Тайлър Пери, Неймар, Хауърд Стърн, Леброн Джеймс и Дуейн Джонсън Скалата.

Изданието съобщава, че през изминалата година Дженър е спечелила 590 милиона долара, което й отрежда първа позиция сред най-високоплатените знаменитости.

Снимка: Getty Images

 

 

Миналата седмица „Форбс“ публикува подробна статия, която развенча предишния статут на милиардер на Кайли. Тя беше озаглавена „Мрежите от лъжи на Кайли Дженър – Защо тя вече не е милиардер“. В отговор на това тя написа в социалните мрежи

„Защо изобщо се събуждам сутринта? Мислех, че това е уважаван сайт. Всичко, което виждам, са редица неточни твърдения и недоказани предположения. Никога не съм искала да титлата милиардер и не съм се опитвала да лъжа.“