Бляскавият финал на "България търси талант" тази неделя от 20:00 ч. по bTV ще бъде първото развлекателно предаване с жестов превод, правено досега - не само в България, но и в цяла Европа. Така финалът ще бъде достъпен и за всички глухи хора пред ТВ екраните.

Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътова, Любо Нейков, Александър Кадиев и Даниел Петканов

По време на грандиозното шоу най-запалените фенове и този път ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – в реално време и на всички устройства.

Снимка: Васил Германов

Специален гост в последния и най-очакван концерт от седмия сезон на "България търси талант" ще бъде Руши, който ще изпълни хита си "Всичко се връща" в напълно нов ремикс. Песента e eдно от най-обичаните български парчета и се появява на музикалния небосклон точно преди 20 години.

Освен оригиналното изпълнение на обичаната БГ поп звезда, в неделната вечер зрителите на bTV ще се насладят и на нереално шоу, събрало на сцената си уникални таланти, които ще се борят за гласа им и титлата "Талант на България".

Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътова и Любо Нейков

А всеки от кандидатите за слава и голямата награда от 50 000 лв. е повече от достоен. За наградата ще се борят: Мерт Дерменджиев, Евгения Кринчева, "Джуниър бенд", Калоян Гешев, група "Престо", СК "Стефан Данчев", носителите на Златен бутон – Данаил и Мартин Николови, Борис Бъндев, Кейчи Уасаки, НДО по Таекуондо, Биба Струя и Борислав и Александър, които си спечелиха място на финала, благодарение на гласовете на зрителите от играта "Спаси талант".

Александър Кадиев, Любо Нейков и Даниел Петканов

Предстои кулминацията в седмия сезон на "България търси талант" – шоуто, което в продължение на месеци представи едни от най-забавните, невероятни и дори неочаквани таланти на хора и животни пред цяла България. Всички те, заедно с взискателното жури в състав - Славена Вътова, Катето Евро, Ицо Хазарта и Любо Нейков, подариха на всички пред екраните неповторими емоции и много забавление. 

Разбира се, това не е всичко, защото внушителният финал на "България търси талант" предстои - в неделя, 30 май, от 20:00 часа по bTV и на www.talant.btv.bg.