Много спекулации имаше около мястото, роклята, гостите, певците, датата и почти всичко свързано с една от най-чаканите сватби за тази година – тази на певеца Кание Уест и годеницата му Ким Кардашиян.


Изглежа обаче, че няколко дни преди дълго чаканата церемония (24 май), подготовката в старинната крепост Forte di Belvedere, намираща се в покрайнините на Флоренция, Италия, тече с пълна сила. Снимки от птичи поглед показват, че технически лица се занимават с поставянето на сцената и  музикалното оформление.


През това време бъдещите младоженци пазаруват в Париж. Има си и причина двамата все още да не са отишли в Италия. Вътрешен източник разкрива пред usmagazine.com, че гостите на сватбата ще започнат да пристигат на 23 май, петък, за да се настанят в луксозния Four Seasons Hotel George V в Париж. След това започват изненадите. Всеки един от тях ще получи съобщения какво ще се случва през останалата част от уикенда.


Следващата изненада в петък ще е посещение на Версайския дворец – това беше едно от първите желания на Ким и Кание за място за вечнавка, но им беше отказано. На следващия ден, когато трябва да се случи и съществената част, гостите ще отлетят за Флоренция, за да присъстват на сватбената церемония по залез слънце, която ще се проведе в крепостта Белведере. Наемът й ще струва на звездната двойка 400 хиляди долара.

След веселбата в събота вечер, гостите ще могат да се освежат и да се насладят на неделен брънч във вила, отдалечена на 6 мили от крепостта.