След като на 11.03. излезе третият дует на Емилия и Денис Теофиков, двамата изпълнители за пореден път спечелиха сърцата на меломаните и поставиха рекорди.

През 2019 г. второто им парче “Тръгвай си” регистрира рекордните милион гледания за 24 часа, докато новата им песен “Пак ще се броиш” потвърди и задмина успеха и вече има над 2 милиона гледания в YouTube. Освен невероятно високия брой гледания песента е най-предпочитана в аудио платформите YouTube Music, Spotify и Apple Music.

На 11 март в 11:03 часа Емилия представи поредния дует с покойния Денис Теофиков. Парчето се завъртя премиерно само в YouTube канала на певицата, придружено с подобаващо видео - продължение на дуетните им парчета от 2019 година - "Акула" и "Тръгвай си". След удовлетворението от представянето на проекта публиката получи и още една изненада - новината за четвърти дует “Единствено”, който се очаква скоро.

Двете видеа са заснети през лятото на миналата година, когато певицата разбира за бременността си, както тя самата сподели с пост в профилите си. Режисьор на мини сериала е Валери Милев, а сценарист Мариан Вълев - Куката, който е и част от екшъна в мини филма.

В очакване сме на четвъртата част от мини сериала с надежди за развръзка. Какво предстои ще видим първо в emilia.online YouTube.