"Аз съм истински хаос", казва за себе си Ема Стоун. Красавицата разкрива и още тайни за личния си живот, лайфстайла си на суперзвезда и защо обича да е близо до дома, майка си и приятелите си. "Андрю е великолепен. Страх ме е, че ако започна да говоря за него, никога няма да спра". Това казва Ема за мъжа, когото нарича "моята голяма любов" - Андрю Гарфийлд – нейният партньор в "Невероятният Спайдърмен". Тези и още интересни откровения споделя звездата пред списанието.

В новия брой JOY представя магията на цветовете. Буквално. Какво казва цветът на дрехите ти за теб и кои са най-добрите комбинации цветове за твоя тип кожа, коса и стил.

И... три момичета пробват модерната пикси прическа, а от JOY са снимали експеримента. На страниците на списанието може да видиш какво се е получло и дали дамите са останали доволни.

И още: няколко идеи за страхотен летен грим в пастелни тонове; мода за пролетта - дънкови сетове в комбинация с перфектните обувки и чанти за всеки тип момиче; специален тест, за да разбереш дали си истински шопинг маниак, колко точно обичаш да харчиш и разбира се, как да се пребориш с това. 

Всичко това и още само в новия майски брой на списание JOY.