Скандални и шокиращи тайни се разкриват пред очите на зирителите в премиерния за България сериал с Дженифър Лав Хюит – „Специални клиенти” – единствено на Voyo.bg от 2 юли. В летните горещини видео платформата носи една още по-гореща история за обикновена домакиня, която умело крие тъмната си страна.


Райли Паркс (Дженифър Лав Хюит) е самотна майка на две деца и издържа семейството си като масажистка в СПА център. Скоро обаче тя разбира за „екстрите”, които закачливите й колежки предлагат на своите клиенти, а не след дълго и тя започва да обслужва този списък от „специални клиенти”.

Връзката между нея и мъжете, които я посещават, е меко казано странна. Райли изпълнява похотливите им фантазии, а след това ги окуражава да й разказват за проблемите си. Допълнителният кеш осигурява необходимото за отглеждане на две деца, а бизнесът й изглежда е основан на своеобразна взаимопомощ. Тя обаче го пази в тайна от близките и приятелите си и се крие зад фасадата на привидно обикновения СПА център. Райли започва опасна игра, в която са замесени два противоположни образа – на всеотдайната самотна майка и на палава масажистка с „екстри”.


Как миловидната Райли Паркс пази срамната си тайна – потребителите на voyo.bg ще могат да проследят горещата история от 2 юли, с нов епизод всеки ден.

Дженифър Лав Хюит, освен главна героиня в противоречивия сериал, е и изпълнителен продуцент. В продукцията участват още Лорета Дивайн, Колин Егелсфийлд, Ребека Фийлд, Алиша Лагано, Брайън Халисей, Сибил Шепърд и др.

„Специални клиенти” е базиран на пълнометражния филм със същото име, направил премиерата си през 2010 г. В сериала компрометиращите ситуации, в които се забърква тексаската домакиня, са в пъти повече. Поредицата предизвика ожесточена морална дискусия в САЩ и кара редица сдружения на професионални масажисти да се обявят против „Специални клиенти”.