Дженифър Анистън започна седмицата ударно – с парти. Поводът – традиционното коледно парти за подрязване на дървета, което се състоя в нейната къща в бел Еър. В списъка бяха много от нейните приятели, също известни личности, както и бившият й съпруг Брат Пит. Звездата от Morning Show, 50-годишна Джен, посрещна Гуинет Полтроу, Кейт Хъдсън, Джими Киммел, Том Ханк, Лиса Кудроу и др.

Снимка: profimedia.bg

„Годишното коледно парти, на което тя е домакин, е традиция. Тя обича Коледа още от дете. Както обикновено, на партито присъстваха доста нейни приятели“, коментираха от People.

Снимка: profimedia.bg

Дженифър и Брат се стараят да поддържат приятелски отношения. Той не пропуска да я поздрави за рождения й ден. През годината също се случва да се срещат. През февруари Пит беше и на партито за 50-ия рожден ден на Анистън, което се проведе в хотел Sunset Tower в Лос Анджелис. От Insider тогава коментираха, че появата му е факт, защото двойката имат „много цивилизовани отношения“.

„Не би го поканила да дойде, ако това не беше така. Тогава беше голяма нощ за Джен. Важните хора в живота й се събраха, за да празнуват с нея. Брад се вписва в тази група и беше естествено да иска да присъства.“, коментираха от PEOPLE. 

Снимка: profimedia.bgСлед раздялата им Пит се ожени за Анджелина Джоли. С нея се разделиха след 12-годишен брак, през 2016 г. 

Пит отхвърли всяка идея за събиране отново с Джен. Във видеоклип, споделен от Entertainment Tonight през май, той искрено се разсмя, когато папараците му зададоха въпрос дали това няма да се случи. "О, Боже! - възкликна само той, скочи в колата си и им пожела приятна вечер.  

 

Междувременно Дженифър Анистън се раздели с Джъстин Теру през февруари 2018 г., след две години и половина брак. Двойката остана близка, като Теру беше един от многото гости по друг повод - годишната вечеря за приятелство на Анистън.