Дженифър Лопес и Александра Петканова са с еднакви обеци. Кратка разходка в Инстаграм профилите им показава, че двете красавици са използвали едни и същи накити за ушите си за фотосесии. В стори на Алекс Петканова се появи дори коментар с чувство за хумор по темата.

"Алекс, виж кой има като твоите обеци. Пусни ги на търг" - й написа гримьорът Георги Русев, който се грижи за грима й в тази фотосесия.

Снимка: Алекс Петканова/Instagram/Story

 

Българката носи тези обеци във фотосесия с артистичното име Fifty megapixels of beauty. Фотографията е на Вихър Ласков, който се занимава с портретна, продуктова и рекламна фотография. Как е ретуширана снимката, за да се скрият дребни недостатъци, може да видите тук.

 

 

Дженифър Лопес пък е известна с любовта си към обемните бижута. Латино дивата често носи големи халки на ушите си или обеци с едри камъни. Тя е с тези обеци на денс шоуто World of dance на NBC, където е част от журито. 50-годишната певица се появи с аутфит изцяло в червено. Пуловерът й е от мохер (цена на дребно - 1,195 долара), а сандалите на ток (101 долара) са част от собствената й колекция обувки. Обеците, гривните и пръстените са в златната гама. Бижутата на ушите й (20 долара) са на 8 Other Reasons (австралийска линия аксесоари, която стартира през 2010 г.), дело на дизайнера Чарлз Лихаа, според In Style.

Двете красавици са носели еднакви бижута. Според вас на коя й стоят по-добре?

 

На кого стоят по-добре обеците?