На фона на продължаващите слухове за раздяла, Дженифър Лопес и Бен Афлек прекараха националния празник на САЩ разделени. 54-годишната изпълнителка е била в Хемптънс – лятната дестинация на богатите жители на Ню Йорк, докато 51-годишният Бен е забелязан със своите деца в Лос Анджелис.

Последните новини около двойката гласят, че актьорът се е изнесъл от дома им за 60 милиона долара и живее под наем, докато красивата латина все още обитава имението.

В Деня на независимостта на Щатите Джей Ло е забелязана да пазарува растения в градински център заедно с мениджъра си Бени Медина в Хемптънс. На ръката й ясно се виждат годежният пръстен и венчалната халка.

Снимка: InstagramВ другия край на страната – Лос Анджелис, на разстояние 4500 км, е видян и съпругът й, който е решил да прекара време с 2 от децата си с Дженифър Гарнър – 18-годишната Вайълет и 15-годишния Фин. На пръста на актьора също се вижда венчалната му халка.

Снимка: Instagram

И докато Афлек е заснет в добро настроение и с широка усмивка в компанията на децата си, американските таблоиди коментират колко мрачна и потисната е Джей Ло на снимките.

Снимка: InstagramВ Инстаграм изпълнителката поздрави милионите си последователи за празника, като публикува серия от фотографии, на които позира пред лавандулово поле и рози.

Снимка: InstagramЛопес и Афлек, или както феновете обичат да ги наричат Бенифър, не са се появявали и не са снимани заедно от повече от месец, а източник на PageSix твърди, че двойката е разделена от март месец и е „на ръба на развод“.