Брадли Купър и Джиджи Хадид отново са били забелязани заедно в Ню Йорк. Три дни след като бяха засечени от папараците да си тръгват заедно от вечеря в Голямата ябълка, двамата са били снимани в неделя да пътуват в една и съща кола, като 48-годишният Купър е бил зад волана.

28-годишният супермодел Хадид е била забелязана в тъмни дънки и пуловер в кремав цвят, докато е била снимана да излиза от автомобила на един от кадрите.

Снимка: Getty Images

Актьорът и режисьор пък е носил дънки, тениска и бейзболна шапка, докато е бил заснет да носи чанта и раница.

Новината за новата им среща идва, след като Купър и Хадид бяха забелязани в четвъртък, излизайки от Via Carota в Уест Вилидж, Ню Йорк - малко преди да се качат в същия SUV, който се вижда на новите снимки, споделени от британския „Дейли мейл“.

Снимка: Getty Images

Представителите на Хадид и Купър не са отговорили на молбите на „Пийпъл“ за коментар.

Въпреки че естеството на връзката на Купър и Хадид е неизвестно, доскоро той беше по-скоро свързван с модела Ирина Шейк. Двамата започнаха да се срещат през пролетта на 2015 г. и посрещнаха появата на бял свят на дъщеря си Леа Де Сейн през април 2017 г., преди да се разделят две години по-късно.

Преди това Хадид имаше връзка със Зейн Малик, с когото имат 3-годишната дъщеричка Кай. Заедно с бившият певец от One Direction започнаха да се срещат през 2015 г., преди да се разделят през октомври 2021 г.

Наскоро моделът беше свързван с друг холивудски актьор - Леонардо ди Каприо. За романс между двамата започна да се спекулира, след като бяха забелязани заедно на афтърпарти на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2022 г.

48-годишният Ди Каприо наскоро беше забелязан да прекарва време с италианския модел Витория Черети, докато 37-годишният Ирина Шейк - с Том Брейди.