За много двойки използването на тоалетната пред другия е забранена територия. Изглежда обаче е нещо напълно нормално за актрисата Мегън Трейнър, която преди няколко години нашумя с хита „All About That Bass“ и съпругът ѝ. Двамата имат отделни тоалетни чинии и ги използват едновременно.

Мегън сподели в „Тик Ток“ видео, в което показва едната тоалетна, докато седи върху другата. Песента, която звучи във видеото, е хитът на Селин Дион „All by myself“ (Напълно сама).

След като призна, че имат две тоалетни чинии една до друга, информацията стана повод за много шеги в интернет.

Снимка: Getty Images

„Не знам защо стана толкова голяма работа“, каза Мегън в Шоуто на Джими Фалън. „Когато бях бременна, често ми се налагаше да ходя до тоалетна и имаше ситуации, в които му казвах да се мръдне, защото положението е спешно. Когато се преместихме в новия си дом, казах на водопроводчика, че имам още една тоалетна чиния и искам да я монтира до тази ,която вече беше в къщата. Той се засмя, но аз казах, че няма нищо смешно и той го направи.“

Двете тоалетни чинии са различни. Тази на съпруга ѝ е съвсем обикновена, докато тази на Мегън е с квадратна форма и седалката се отоплява. Тя сподели, че двамата само два пъти са били по голяма нужда заедно, но редовно са заедно по малка нужда.

Снимка: Getty Images

Мегън Трейнър и актьорът Дарил Сабара, който се прочу още като дете благодарение на ролята си във филма „Деца шпиони“, са заедно от 2014 г. Те сключиха брак през 2018 г. и на 14 февруари 2021 г. се роди първото им дете.