Канадският рапър Дрейк за пръв път показа снимки на сина си - 2-годишния Адонис.

Кадрите на изпълнителя бяха придружени със силно послание, което може да помогне на много хора по-лесно да преодолеят психологическия дистрес и страх заради пандемията от новия коронавирус.

"Това, което е най-важно за вас в момента, е да се свържете със собствената си вътрешна светлина. Доверете се, че имате цялата сила вътре, за да направите това да се случи и за да го постигнете, свържете се с хората и нещата, които ви носят много радост. Когато умът ви започне прекалено много да обмисля или да се страхува, насочете вниманието си веднага към нещо светло", пише Дрейк в Инстаграм.

"Няма значение какво се е случило в миналото или какво се случва около нас, винаги можете да направите избора да се освободите от колелото на страданието и паниката, и да се отворите към собствената си светлина", допълва рапърът в социалната мрежа. 

"Ние сме мощни манифестори, така че след като направите избора в този момент да насочите съзнанието си към нещо добро, това ще се превърне във вашата реалност. Бъдете съзнателни, особено в моменти на страхове, идващи от другите, и осъзнайте, че не всичко трябва да бъде контролирано от вас. Смехът е най-доброто ви лекарство, но сълзите също могат да бъдат мощно освобождаване", заявява Дрейк към снимките.

Адонис е единственото дете на Дрейк от връзката му с бившата му приятелка Софи Брусо. Досега Дрейк никога не беше показвал публично малчугана, който е роден през 2017 г.