Малката Елизабет, голямата гордост на певеца Орлин Павлов, навърши две годиники. Красивото момиченце, което е дъщеря на Орлин и приятелката му Диана, зарази с усмивката си почитателите на певеца с Инстаграм:

Малката Елизабет се забавлява с балона, шапчицата, на която пише „Малка принцеса“ и със свирката, от която не може да изкара звук, но това не ѝ пречи да е щастлива.

Сред множеството поздрави в коментарите, почитателите на „Фермата“ ще познаят и Хепи Ванче, която спечели последния засега сезон на хитовото риалити шоу.

„Толкова е ХЕПИ!!!“, написа вечно усмихнатата пътешественичка, която спечели 100 000 лева в края на миналата година. „Честита да ви е, здрава и все така усмихната!!!“

Двамата може би се познават покрай колежката му от сериала „Скъпи наследници“ Даяна. Те беше една от любимите на публиката участнички в предаването „Фермата“, заедно с Хепи Ванче и напусна риалити формата малко преди финала му.

През последните две години Елизабет е редовна героиня в публикациите на певеца, който и да иска, не би могъл да скрие гордостта си и привързаността си към момичето.