Франсис Бийн Кобейн, дъщерята на гръндж иконите Кърт Кобейн и Кортни Лав, има връзка с Райли Хоук - сина на легендарния скейтбордист Тони Хоук и Синди Дънбар, пише Consequence of Sound.

Франсис Бийн Кобейн официализира връзката в Инстаграм още през януари, където се завърна след едногодишно отсъствие и публикува галерия от снимки в началото на новата година.

"Взех си едногодишна почивка от публикациите в Инстаграм, което се отрази изключително добре на моето психическо, емоционално и духовно здраве", пише Кобейн в Инстаграм.

"Исках да споделя няколко момента от изминалата година, които ми донесоха много радост. Да се ​​надяваме, че за всички 2022 г. ще е изпълнена с истински взаимоотношения, много топлина и дълбоко откриване на себе си", допълва тя.

В допълнение към снимките на Кобейн, нейните произведения на изкуството и домашните й любимци, галерията в профила й включва и две снимки на Райли Хоук.

Франсис Бийн Кобейн и Райли Хоук - и двамата на 29 години, със сигурност са поели по пътя на известните си родители.

Макар че се изявява предимно като визуална артистка, Кобейн зашеметява с вокалните си изпълнения, които споделя по различни поводи в социалните мрежи.

Междувременно Хоук е артист, скейтбордист и фронтмен на метъл бандата Warish от Сан Диего, която издаде втория си албум през април 2021 г.