Дайте живот на старите си дрехи – бъдете отговорни към околната среда и рециклирайте. Инициативата Conscious на H&M е уникална възможност да предприемете устойчиви стъпки към бъдещето на нашата планета. Срещнете се с Conscious велосипедистите на FIX 'n' Ride от 2 до 5 април, за да научите повече за инициативата на H&M – те ще ви дадат специален талон, с който да участвате в томбола за двойна покана за ексклузивното събитие по повод старта на колекцията Conscious Exclusive на 15 април.Цветните Conscious велосипеди ще преминат през ключови локации в София и ще ви разкажат повече за инициативата, както и за предстоящата колекция Conscious Exclusive. Всеки, който иска да бъде отговорен към околната среда и да положи усилия за по-малко вредни следи, които оставяме на Земята, може да се включи в инициативата.


Вземете специалния талон от Conscious велосипедистите, попълнете го и до 11 април (включително) го оставете на касата в най-близкия магазин на H&M заедно с дрехите, които искате да рециклирате. 20 от участниците ще спечелят на лотариен принцип двойна покана за събитието Conscious Exclusive на 15 април. Победителите ще бъдат изтеглени и анонсирани на 13 април.

 

H&M e първата модна компания в света, създала програма да събиране на стари и ненужни дрехи. С нея компанията цели намаляване на текстилните отпадъци в глобален мащаб, както и да вдъхва нов живот на изхабените вещи. Включвайки се в целогодишната инициатива на H&M за рециклиране на текстил, вие получавате 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.


За повече информация за целогодишната инициатива: http://www.hm.com/bg/longlivefashion