В профилите на принц Чарлз в социалните мрежи бе публикувана емоционална черно-бяла снимка, на която той е прегърнал своя внук Луи. Текстът към кадъра гласи:
„Честит рожден ден на принц Луи, който днес навършва две години. Младият принц в радостна прегръдка със своя дядо, принцът на Уелс.“

Всъщност снимката не се появява за първи път. По-наблюдателните зрители я видяха за кратко във видео миналата седмица, когато принц Чарлз откри болницата Nightingale Hospital. Тогава мнозина помислиха, че детето в кадъра е по-големият брат на Луи – принц Джордж, който е пряк наследник на короната след дядо си и баща си Уилям. Снимката е направена от майката на Луи – Кейт Мидълтън, преди пандемията от коронавирус. 

Щастливите родители Кейт Мидълтън и принц Уилям побързаха да отбележат рождения ден на третото си дете още вчера. Снимките, направени от Кейт, в градината на дома им в Норфолк, можете да видите тук:

Любопитен е фактът, че Кейт Мидълтън сама прави снимките за рождените дни на Луи и по-голямата му сестричка Шарлот (следващият месец става на 5), докато кадрите на престолонаследника Джордж (6 г.) винаги се поверяват на професионален фотограф.

А дали Уилям и Кейт ще имат четвърто дете - четете тук