Бритни Спиърс разкритикува последните коментари на по-малката си сестра Джейми Лин, която в телевизионното шоу "Добро утро, Америка" си спомни инцидента преди 15 години и говори за не съвсем адекватното поведение на сестра си.

Бритни отговори на обвиненията в Туитър профила си: "За тези 15 години тя никога не е била до мен. Защо изобщо да говорим за това, освен ако, разбира се, тя не продаде книгата си за моя сметка", написа певицата.

Джейми Лин всъщност гостува в ABC News, за да представи своята автобиографична книга Things I Should Have Said ("Нещата, които трябва да се кажат"). В разговор с водещите тя си спомни един епизод с Бритни преди 15 години, който силно я е уплашил. Джейми Лин разкри как поп звездата веднъж се е заключила с нея в стая с нож, защото "не се е чувствала в безопасност". Тя нарече поведението на Бритни "параноично".

"Важно е да знаете, че в този момент все още бях дете. Бях уплашена. Това беше мой личен опит, но също така се страхувах да разкрия нещо за него, защото не исках да разстройвам никого. И в същото време аз самата бях разстроена, защото тя не се чувстваше в безопасност", сподели сестрата на Бритни.

В публикацията си Спиърс обърна внимание на факта, че водещите споменаха обвиненията й срещу сестра й заради използването на песните.

"Може да изглежда глупаво за някои, но аз написах много от песните си, когато сестра ми беше още дете. Никога не й се е налагало да работи, винаги й е било дадено всичко", продължи поста си Бритни.

Джейми Лин участваше в музикалните награди на Radio Disney през 2017 г., когато Бритни беше удостоена с първата в историята награда Radio Disney Icon.

Разривът между сестрите стана публично достояние по време на дело за попечителство, което светът последва миналата година. Джейми подкрепи Бритни, която се отърва от 13-годишното настойничество на баща си, но самата Спиърс не скри огорчението си към сестра си, която през годините не й е помагала по никакъв начин.

"Надявам се книгата ти да има успех, Джейми Лин! Семейството ми съсипа мечтите ми на 100 милиарда процента и се опитват да ме накарат да изглеждам луда. Членовете на моето семейство обичат да ме тикат надолу и винаги да ме нараняват, така че ме отвращават", написа Бритни.

По-рано този месец Бритни спря да бъде сред последователите на сестра си в Инстаграм, пише още БГНЕС.