Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли минаха и с двете си дъщери по Алеята на славата. Райън Рейнолдс получи своя звезда и сподели радостта си с цялото си семейство. Това беше и първата публична поява на Джеймс и сестра й (чието име не е неизвестно).  

Дори и най-добре режисираното събитие няма как да мине по план, ако има замесени деца. Така се случи и този път. Джеймс прояви огромен интерес към микрофона и беше изключително щастлива,когато най-накрая го получи. Но може ли някой да откаже на това миловидно лице с тези руси къдрици?!

"Искам да благодаря на съпругата си, Блейк. Вие сте най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало", каза Рейнолдс, докато в публиката плачеха от радост. "С вас правя всичко по-добре и мога да постигна всичко в живота. Ти ме дари с две невероятни деца!" 

Междувременно Пинк публикува в Instagram профила си своя снимка, на която е гола и бременна. По-голямата й дъщеря Уилоу нежно е обвила ръчички около бременния й корем. Припомняме, че Пинк обяви и втората си бременност от мотоциклетиста Кари Харт със снимка.  

Междувременно и Ирена Милянкова сподели част от ежедневието си (в случая еженощие), след раждането на последното си дете Виктория. Майките знаят, че спането, когато имаш бебе, е мисия невъзможна. По-голямата й дъщеря - Мели-Роуз, с която е на снимката, е в топ 50 на най-красивите българи за 2016 г.

Снимка: Facebook