Изабел Овчарова, или izieqka, както я познават нейните онлайн последователи, вече е горда притежателка на собствен бранд, наречен "Вълнение". За него я вдъхновява приятел. Самата тя определя идеята като вълнуваща възможност, за която винаги ще бъде благодарна. Продуктите, които създава, й дават пълна свобода да бъде креативна, да измисля свои дизайни, да работи с професионалисти, които перфектно пресъздават визията, която се върти в главата й.

Работата по бранда започва миналия септември и до пускането му проектът остава в тайна от последователите на Изи. Първите ароматни свещи, както и буркан с вълнуващи предизвикателства, са готови през юни. Бурканът е много специален продукт, който до момента самата Изабел не е срещала другаде.

Снимка: Личен архив

Любопитен факт е, че още със съобщаването на новината в рамките на два дни всички налични продукти биват изчерпани. 

Защо „Вълнение“

Историята зад името бранда се ражда, когато Изи разбира, че няма право да използва думата „izzi”. Първоначално се разочарова, но впоследствие я връхлита името „Вълнение“. Пасва си перфектно с мисията на бранда, неговите послания, както и с нея самата. 

Ето какво ни сподели още влогърката:

Каква е причината като пръв продукт на бранда да избереш свещите? Какво ги различава от останалите свещи, които срещаме?

Създадох свещта „ЩасТИе“ с мисията да внесе уют, спокойствие и наситен аромат на прясно изпечени маслени бисквитки с нотки на ванилия и карамел в помещението, в което тя гори. Притежателят й може да бъде уверен в това, че в стаята се носят аромати от ръчно изработена, 180-грамова, налята в България свещ. Смело твърдение направих във видеата си, когато споделих, че не съм срещала свещ с по-траен и „вкусен“ аромат, но стоя плътно зад думите си, защото от стотиците свещи, които съм имала щастието да тествам, моята ми е любима. Въпрос на вкус и предпочитание е, когато става въпрос за аромати, но съм щастлива, че хората, които имаха възможност да я усетят, останаха на същото мнение. Моята свещ е с натурален произход и отговорност ĸъм оĸолната среда. За създаването й са използвани изцяло възобновяеми ресурси: 100% растителен восъĸ, еĸологични фитили и сертифицирани ароматизирани масла. Това, което я прави още по-специална, е любовта и старанието, с която е създадена.

Снимка: Личен архив

Ако трябва да опишеш с една дума създаването на твоя бранд, без „вълнение“, коя ще е тя?

Обогатяващ. Избрах "вълнение", защото целият процес ме научи на изключително много - търпение, вяра, самодисциплина и разви куп други мои качества, които ме направиха още по-отговорна, уверена и отдадена. Да създадеш собствен бизнес на 21 години освен вълнуващо е и много предизвикателно... А предизвикателствата изграждат характера и те обогатяват душевно.

Кой беше най-впечатляващият момент за теб в личен план през последните месеци?

Най-впечатляващите моменти в последните три месеца от живота ми бяха свързани със сбъдването на мечтата ми да бъда на концерти на любими изпълнители като Дуа Липа, Madison Beer и Били Айлиш. Преди пандемията имах щастието да бъда на два концерта и на Ариана Гранде и тази година успях да се насладя и на останалите. Беше изключително преживяване и разбира се, всичко е документирано и качено във втория ми канал в Youtube “Izabel Vlogs”.

В момента Изи работи над създаването на продължение на картите си за игра „Попитай и отговори“. Паралелно с това работи над куп други идеи, които предстои да излязат през следващата година. „Работата е неописуемо много, но се чувствам толкова развълнувана за създаването на всичко, че не ми се иска да спра, за да си почина“, казва широко усмихната Изи.