Всички те са толкова известни, че името им може да бъде добавено към всяка една компания или фирма и това да е достатъчно, за да стане тя печеливша. И все пак актьорската им кариера остава това, което ги държи на върха на славата. Извън снимачната площадка всеки от тях се занимава с това, което обича и му е интересно. Знаехте ли, че...

Сандра Бълок се занимава с ресторантьорство


След като талантът на Сандра Бълок изгря за всички почитатели на Холивуд в екшъна „Скорост” и си проби път до най-престижните филмови награди „Оскар” и „Златен глобус”, тъмнокосата актриса реши, че това не е единственото поприще, на което може да се изявява като звезда. През 2006 година тя отваря Bess Bistro в Остин – столицата на щата Тексас. През 2009 година отваря врати и Walton’s Fancy & Staple general store, в който се предлагат не само храни, но и вина, цветя, малки подаръци и предмети за бита.

Звездните майки, които отглеждат децата си сами>>


Джесика Алба има собствена линия бебешки продукти


„Хъни” и „Фантастичната четворка” са филмите, които я направиха наистина известна. След като стана майка на две прекрасни дъщери, Джесика Алба започна все по-често да се занимава със своето хоби – създаването на линия екологични бебешки продукти. Днес актрисата е щастлив собственик на компанията The Honest Company, която предлага почти всичко, от което си помислите, че има нужда един мъник и неговата майка – от дрехи до витамини за бременн. Всички те, естествено, са напълно екологични.

Любимите ни прически на Джесика Алба>>