Музикантът Крис Браун, който е най-известен със злополучната си връзка с Риана, разкри, че е станал татко… преди три месеца. Това е третото дете на 32-годишният мъж.

Снимка: Instagram

Браун сподели снимка на момиченцето в историята си в Инстаграм. Детето носи подходящото име Ловли (прекрасна).

Снимка: Instagram

Майка е моделът Даймънд Браун, която от доста време публикуваше снимки на детето, без да разкрива, че то е на Браун. Това е първото им общо дете.

Крис Браун има още две деца, момче и момиче, от връзките си с Ниа Гузман и Амика Харис.

Най-известната връзка на музиканта обаче си остава тази с Риана, която продължи от 2007 до 2009 г. Повече за отношенията им може да прочетете на следващата страница >>>

Крис Браун и Риана започват да излизат през 2008 г. Почти веднага са обявени за една от най-сексапилните двойки на света.

Снимка: Getty Images

Скоро след като връзката им става публична, започват и публичните скандали. На всички е известно, е отношенията им са бурни и никой не очаква дълга и успешна връзка. Никой обаче не очаква и нещата да загрубеят толкова много и толкова бързо.

През 2009 г. Риана го обвинява, че я е атакувал физически, когато са си тръгнали от голямо парти. Браун призна, че го е направил и двамата се разделиха. Съдът осъди музиканта на обществено полезен труд и му наложи 5 години изпитателен срок.

Снимка: Getty Images

За изненада на всички, през 2012 г. двамата имаха нов музикален проект, което породи слуховете, че са се събрали и през 2013 г. Риана потвърди, че действително отново са двойка.

„Вече е различно, не се караме както преди“, разкри тя тогава. „Говорим си и се уважаваме. Той не е чудовището, за което всички го мислят. Добър човек е.“

Снимка: Getty Images

Въпреки това същата година отново се разделят, а през 2016 г. Крис Браун доказва, че не е чак толкова „добър човек“, след като заплашва с оръжие жена. След това се барикадира в къщата си, докато тя е обградена от полиция.

През 2020 г. Крис Браун беше обвинен, че е изнасилил жена в Маями, но успя да докаже невинността си и сега се готви да съди жената, която несправедливо го е обвинила.

Още любопитни истории за Риана: