Бившият член на Destiny's Child Летоя Лъкет отново е бременна. 39-годишната изпълнителка, която след 2000 година продължи със своя солова кариера, съобщи това в профила си в Инстаграм със снимка, на която се вижда бременният й корем.

„Господи, благодаря ти. Щастлива и благодарна съм!“, написа Летоя Лъкет към кадъра.

Новината за щастливото очакване идва само година и 2 месеца, след като Летоя и съпругът й Томикъс Уолкър станаха родители за първи път. На 8 януари тази година изпълнителката отбеляза рождения ден на дъщеря си Джиана с мил пост в Инстаграм.

В социалната мрежа Летоя споделяше много снимки, показващи как балансира между майчинството, брака и кариерата си на певица.

Лъкет и Уолкър са родители и на 7-годишната Мадисън, която е от предишен брак на Томикъс. Двамата се ожениха през декември 2018 година.

Летоя Лъкет стана световноизвестна като едно от четирите момичета от R&B групата Destiny's Child в края на миналия век. През февруари 2000 година тя и Латавия Робинсън са изключени от момичешкия квартет, като на тяхно място се присъединяват Мишел Уилямс и Фара Франкли. В последствие Destiny's Child се отвърждават като трио в състав Бионсе Ноулс, Мишел Уилямс и Кели Роуланд. През 2006 г. Лъкет издава дебютния си албум „LeToya“, който се представя добре в САЩ. През 2009 издава втория си студиен албум „Lady Love“.

Летоя малко след като напуска Destiny's Child.
Снимка: Getty Images