21-годишната Бела Торн се прочу участието си в сериала на Дисни „Раздвижи се“. Младата жена обаче отдавна се опитва да избяга от образа си на малко момиче и най-новата ѝ идея е поредната стъпка в тази посока – кратък еротичен филм, режисиран от нея, който ще бъде пуснат в най-големия порно сайт.

Филмът „Тя и той“ ще разказва за мъж, който открива в браузъра на приятелката си, че е търсила „Как да убиеш гаджето си и да ти се размине?“, точно преди двамата да започнат да правят секс. Мъжът иска да се измъкне, защото се страхува за живота си.

Първоначално исках да направя коледен филм на ужасите, споделя Бела Торн във видео в YouTube. Вместо това направих нещо много красиво, ефирно и наелектризиращо. Понякога искаш нещо конкретно, но после напълно си променяш идеята и не го правиш.

Премиерата на филма ще бъде в Германия на филмовия фестивал в Олденбург през септември, а след това видеото ще бъде публикувано в сайта PornHub. Във видеото, в което съобщи за филма си, Бела Торн обясни и посланието му:

Вдъхнових се за филма като се замислих за отношенията между мъжете и жените и тяхната борба за надмощие и как това отразява света, в който живеем, на фона на един сексуален сценарий.

Имало е и нещо, което е смущавало актрисата-режисьор:

Снимачният процес беше много интересен, защото имахме, нали се сещате – истински секс, което не съм снимала преди.

Тази година беше изпълнена с вълнения за Бела Торн, която съвсем наскоро публикува биографичната си книга „Животът на една начинаеща знаменитост: Психично разстройство“. Преди няколко месеца телефонът ѝ беше хакнат и хакерът опита да я изнудва. Актрисата не се пречупи и сама публикува снимките си.

„Майната ти на теб и на властта, която си мислиш, че имаш над мен. Ще разкажа това в следващата си книга“, написа актрисата в публикацията, в която сподели голите си снимки.

И докато от мнозина това беше посрещнато като смела постъпка, Упи Голдбърг я определи като глупава и сподели, че според нея Бела Торн сама си е виновна за ситуацията: „Ако си известна, не трябва да си правиш голи снимки. Като се снимаш, снимката отива в облака и е достъпна за всеки хакер, който реши да я вземе. Съжалявам, ако живееш в 21-ви век и не знаеш това. Не се прави така.“

Ако ви е интересен новият проект на Бела Торн, може да гледате трейлъра му: