След като обявиха през октомври 2023 г., че лансират собствена марка текила, наречена Pantalones Tequila, Матю Макконъхи и Камила Алвес наистина се заиграха сериозно с темата за панталоните... Или в случая - без такива.

54-годишният носител на "Оскар" и 41-годишният модел и дизайнер нарекоха сътрудничеството си "най-доброто нещо, което сме правили с панталони", а сега дори свалиха собствените си, за да промоитират по шеговит начин бранда си в социалните мрежи, пише още Hello.

Забавната нова снимка, която двамата споделиха за кампанията на Pantalones Tequila, беше публикувана в Инстаграм, като феновете им незабавно оцениха тяхното чувство за хумор.

Двойката позира на игрище за крокет, като е облечена в изискани жилетки, цилиндри, палта, копчета – изобщо образци на изтънченост, които същевременно напълно за забравили да обуят панталоните си.

Двамата дори замъглиха снимката в зоната под кръста за по-колоритен ефект, като Матю пише към кадъра: „Thru the wickets“ – израз в спорта, когато топката минава между краката на даден играч на терена (бейзбол, футбол).

Снимката на Матю Макконъхи и съпругата му предизвика същинска буря от позитивни и шеговите реакции в социалните мрежи.