Всички знаем за проблемите с алкохола на актьора Бен Афлек. Той от известно време се опитва да се справи със зависимостта си, която му коства брака с Дженифър Гарнър. Изглежда обаче звездата от „Батман срещу Супермен“ никога не е бил пристрастен към най-разпространения лек наркотик – марихуаната.

Снимка: Getty Images

В интервю за предстояща книга за създаването на култовата комедия „Объркани и непокорни“, актьорът сподели, че на снимачната площадка почти постоянно е имало алкохол и трева. Останалите младежи във филма редовно да си правили партита, в които Афлек е участвал, но е пиел малко и само се е правел, че употребява марихуана.

Той разкри, че само веднъж в живота си е вдишвал наркотика и преживяването е било ужасно. Афлек е получил паническа атака и от този момент никога не е изпитвал желание да употребява трева.

Младият мъж се е въздържал и от алкохола, но по-късно в кариерата си е открил, че му е много по-лесно да се справя с известността, ако пие и без да усети се е пристрастил.

Снимка: Getty Images

Сега е трезвен и се надява да успее да се предпази от изкушенията. 48-годишният мъж излиза с актрисата от новия филм за Джеймс Бонд Ана де Армас. И след като преди известно време тя беше забелязана с голям пръстен с диамант, много хора вече са убедени, че двамата са сгодени.