Българското издание на списание JOY засне специална модна фотосесия в столицата на модата Милано. Кадрите са дело на фотографа Ивомир Пешев и стилиста Боян Кузески. Гримьор е Аргир Коватлиев, коафьор - Борис Сапунджиев, а моделът от снимките е красивата брюнетка Милена от Brave Models.

Фотосесията, озаглавена Bella Donna, носи типичното за италианките аристократично излъчванe. Със сигурност всяка една истинска дама, която има усет за класическото и модерното, ще остане очарована от красивите визии.
„Прелестният романтичен моден силует изживява ренесанс - излъчва класа, женственост и поетичност.”, заявява стилистът Боян Кузески. „Стилът на съвременната млада дама я издава – тя обича романтиката, елегантните цветове, фините детайли и се наслаждава на живота сладострастно, изтънчено и нежно.”, споделя стилистът.


Наред с модните предложения, вдъхновени от Милано, JOY представя на читателите си и актуалните бански костюми за лято 2013. Този сезон те носят разнообразие и настроение и са черни, бели, в акварелни тонове или в розово-коралово гама.

Корицата на първия летен брой на JOY е запазена за любимката на дамите от сериала “Orange County” Рейчъл Билсън. Стилната актриса атакува големия екран с нова комедия. В личен план обаче се подготвя за още по-важна роля – тази на майка. Изданието разкрива кой е щастливият мъж в живота й и кога двамата планират да станат родители.