Винаги ви се струва, че сладките разговори с приятелки по телефона траят наколко минутки, докато всъщност сметката в края на месеца показва съвсем друго. Друг път се случва да не говорите толкова, но се ядосвате, че безплатните минути, които имате с тях, ще "изгорят". Имаме добри новини за всички телефонни бъбривки - от днес клиентите на Мтел ще могат да се възползват от най-новите тарифни планове Мтел трансфер, които са уникални за телеком пазара.

Мтел трансфер позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Благодарение на това, предпочелите новия тарифен план, ще могат да използват времето си за разговори до край и да не губят минутите, които не са успели да изговорят в предходния месец.

Добрите новини съвсем не се изчерпват, защото ще можете да избирате своя тарифен план според потреблението. Т.е., ако смятате, че 100 минути за национални разговори ще ви бъдат достатъчни, избирате програма Мтел трансфер XS със 100 включени минути, S-200, M- 300, L – 600, а програма XL дава възможност за неограничени разговори. Месечният абонамент е на цени от 9,90 лева с ДДС.

>>