Австралийската блогърка Бела Гибсън, която се прослави с твърдението си, че се е излекувала от тумор на мозъка единствено чрез диета и здравословен начин на живот, призна, че нищо от това, което е казала и написала до момента, не е вярно.

Само преди година Гибсън излезе с твърдението, че е имала диагноза рак на черния дроб, бъбреците, матката, далака и кръвта. Но малко след това в интервю пред „Australian”, тя все пак призна факта, че тези видове рак могат лесно да се окажат погрешно диагностицирани. До днес обаче тя поддържаше твърдението, че диагнозата й тумор на мозъка е била абссолютно точна.  

Миналата година в Австралия излезе дебютната й книга със съвети за начина й на живот и с рецепти, които според нея й били помогнали в борбата с нелечимата болест. Очакваше се същата тази книга да бъде пусната в продажба и на световния книжен пазар, но след шокиращото й признание това едва ли ще се случи. Сред  храните, за които тя твърдеше, че категорично избягвала по време на диетата си са: глутенът, млечните продукти и кафето.

Продължава >>>