Както знаем: всеки изпълнител идва с менюто си. Организаторите на Elevation 2012 разкриха какви са изискванията на артистите, които ще бъдат част от фестивала тази година.

На първо място - какво обичат да си хапват? В звездното меню преобладават домашно приготвено гаспачо, горещи супи, вегетариански плата, био продукти, голям брой люти чушки, джинджифил, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши и много плодове.

Извън храната, има изисквания за букет божури, малка бутилка кленов сироп и задължителните изисквания за голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление.

Не липсват обаче и екстравагантни желания – някои от артистите искат да имат в гримьорната си шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки.

Гримьорните на изпълнителите ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.

Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други - разнообразни местни сувенири.

Фестивалният билет за Elevation не е билет за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика, като Ерика Баду, Cypress Hill и Sean Paul.

Няма да бъдат пускани в продажба еднодневни билети за Elevation нито предварително, нито на входа на военна авиобаза Доброславци. Единствените билети, които ще могат да бъдат закупени на място ще бъдат фестивалните пасове на стойност 99 лева, валидни за всички дни и нощи на фестивала.