Вин Дизел отново рита задниците на опасни престъпници и сваля готини мацки в новия трейлър на “Трите хикса: Отново в играта”, където заедно със своя екип се изправят срещу банда, заплашваща сигурността на човечеството.

Добрият, екстремният, пълната откачалка, Нина Добрев и Вин Дизел се нагърбват с нелеката задача да възстановят устройство, което контролира всеки военен сателит в света.

Екстремната поредица за правителствения шпионин Ксандър Кейдж, се завръща с трети филм този януари, а в трейлъра (по-долу) Вин Дизел впечатлява с умопомрачителни каскади и откачените сцени върху мотор на водни ски, спускания със ски в джунглата и скок от горящ самолет без парашут!

Ще успеят ли Ксандър Кейдж и екипът му да се справят с корумпираните политици, да открият навреме "Кутията на Пандора“ и спасят света, докато изглеждат готино през цялото време? Не се и съмняваме!

“Трите хикса: Отново в играта” включва звездното участие на Самюел Джаксън, Неймар и Руби Роуз, като излиза в кината на 3D и IMAX 3D от 20 януари 2017 г.