Заповядайте на Алеята на книгата на 17 септември в 19:00 ч., за да се срещнете с автора на живо в София!

По случай празника стартира и дългоочакваното мобилно приложение към книгата LiveFromSofia.

Издателство "Колибри", с подкрепата на Столична община, пуска за свободно теглене новото смартфон приложение LiveFromSofia, разработено въз основа на сборника #НаЖивоОтСофия! По същия начин, по който събирате печати за Стоте национални обекта, чрез LiveFromSofia можете да обикаляте местата от списъка Да изживееш този град, който обхваща най-важните места (и изживявания) в града ни и е залегнал като въведение към книгата. Вместо печати обаче, сега събирате отбелязванията чрез приложението!

LiveFromSofia е насочено както към софиянци, така и към всички гости на столицата, тъй като е разработено и на английски език – в помощ на чужденците, които посещават София и искат да я видят през очите на нейните жители.

При събрани отбелязвания на над 50 локации от списъка, "Колибри" ще ви подари безплатно електронно копие от сборника #НаЖивоОтСофия, достъпно за сваляне както на български, така и на английски език. Преводът е на американката Анджела Родел, която живее в София вече над 10 години и спокойно може да се причисли към местните жители.

Изтеглете LiveFromSofia от тук и бъдете сред първите, които ще го тестват, за да изживеете София както
никога досега!

Инициативата се осъществява с партньорството на "Аз чета". Проектът #НаЖивоОтСофия е финансиран от Столична програма "Култура" на Столична община за 2014 г.Да изживееш този град >>